Hotel

Het hotel/restaurant ligt op een goede zichtlocatie op de kruising van de N50 en de N307. Het restaurant en de terrassen zijn aan een grote waterpartij gesitueerd, zodanig dat ze voor iedere passant in het oog springen. Behalve het restaurant en de op de zon gesitueerde terrassen, liggen op de begane grond de entree, de receptie van het hotel, een viertal
conferentieruimten en een aantal ondersteunende functies.

De entree van het hotel/restaurant is royaal, de hoogte van deze entree beslaat twee bouwlagen waardoor een mooie vide met licht en ruimte gecreƫerd wordt. De centrale hal is ingericht met kleinschalige zithoeken en een giftshop. Vanaf de vide op de verdieping is er zicht op de centrale hal. Ook deze ruimte op de verdieping is ingericht met zithoeken, deze zijn wat rustiger gelegen en bieden de mogelijkheid voor een gesprek of zelfs een vergadering. Op de begane grond doet de centrale hal dienst als foyer voor de omliggende conferentiezalen en als lobby voor het hotel.

Direct naast de entree, in de hal, ligt de receptie van het hotel. Met daarachter de personeelsruimten in combinatie met de keuken, de opslagruimten en de dienstingang.

Het sfeervolle restaurant heeft 140 zitplaatsen en is zo vormgegeven dat er besloten ruimten ontstaan voor 3 tot 7 tafels. Deze ruimten en nog belangrijker, de terrassen, liggen op de zonzijde aan een grote waterpartij. De vier conferentieruimten zijn ieder 100 m2 groot en bieden ruimte aan 40 personen bij een vergaderopstelling. De zalen kunnen ook gecombineerd worden en bieden dan, bijvoorbeeld voor een receptie, ruimte aan ongeveer 300 personen.

Het hotel telt van de eerste tot en met de vierde verdieping 44 kamers. De kamers variƫren in grootte van een kleine kamer tot een luxe kamer met een ruime zithoek en dakterras, zodat ook een langer verblijf zeer aangenaam is. De hotelkamers zijn op het oosten of op het westen gesitueerd.

Qua vormgeving sluit het hotel aan op de aangrenzende kantoren.