Flexplekken

De kantoorfaciliteiten op Melmerpark zijn toegerust voor de moderne tijd. Flexibiliteit staat voorop, waardoor Melmerpark zeer geschikt is voor het nieuwe werken en ondernemers die niet willen vastzitten aan een kantoor. Een paar uur een vergaderruimte nodig? Een aantal weken over een eigen kantoor beschikken? Of 'klein' beginnen en in hetzelfde gebouw doorgroeien? Melmerpark maakt het mogelijk!

Flexplekken zijn ideaal voor starters, ZZP'ers, eenmansbedrijven of ondernemers die geen hoge kosten voor eigen huisvesting willen. De markt schreeuwt daarom om goed geoutilleerde flexplekken. Melmerpark biedt het antwoord. In de Melmertoren, het eerst gerealiseerde kantorencomplex op het nieuwe bedrijvenpark, zijn volop mogelijkheden voor flexwerkers. Plug in en werken maar!

Huurders komen terecht in een professionele kantooromgeving met alle benodigde faciliteiten. De Melmertoren beschikt bijvoorbeeld over glasvezel, waardoor het complex zeer geschikt is voor bedrijven met veel dataverkeer. Andere voorzieningen zijn een receptie, een keuken en toiletten op iedere verdieping, gemeubileerde kantoren, vergaderruimtes, een complete verdieping voor workshops en grote bijeenkomsten, telefonie en cateringmogelijkheden.

Ondernemers huren ruimte huren voor twee uur of vijf jaar en alles wat daar tussen zit. Zij kunnen verschillende op maat gesneden servicecontracten afsluiten. Omdat de Melmertoren een zeer duurzaam gebouw is blijven de servicekosten laag. Een werkplek is naar eigen wens in te richten en aan te passen aan veranderende bedrijfsomstandigheden. Een groeiend bedrijf hoeft niet te verhuizen, maar huurt gewoon in hetzelfde complex wat extra ruimte. Melmerpark maakt ondernemen makkelijker.

De Melmertoren beschikt op de eerste verdieping over acht flexplekken. Ook in de rest van het gebouw zijn volop mogelijkheden. Of een ondernemer nou twintig of vierhonderd vierkante meter nodig heeft.

Verhuur van deze kantoren verloopt via het in het complex gevestigde makelaarskantoor Hanze Staete.